Bamsekramen värmde något enormt...

Veckan har varit hektisk för tjejen kan jag tala om...
...nog för att jag är van att ha många bollar i luften så måste jag ändå erkänna att det nog varit allt föör mycket på mitt veckoschema... men det är bara till att bita ihop! :)


Fortsättning av rusten i hallen...

Efter att ha slipat väggarna i hallen skulle slipdammet städas upp... jag tog till min kära, gula lilla dammsugare...jag vet- inte det smartaste... men men...
Dammsugaren slutade suga- blev kaputt- slut som sugmaskin... Nog för att jag visste att den skulle pajja eftersom den inte är gjord för findamm, men trodde andå att den skulle klara av att göra klart sitt jobb i trappen...


 




Mitt i min upprördhet över att dammsugaren lagt av, ringde min bästa killkompis... Mr T.
Jag berättade vad som hade hänt och hur förbannad jag var. Men Mr T tyckte inte alls att jag lät upprörd... i detta läge låg jag på rygg och asgarva åt hela situationen och han beskrev mig som "en tjej på fyllan"- babbla som tusan och skratta åt det som hänt...haha!
Jag talade om att jag ändå ville köpa en ny dammsugare - en sådan där snygg, sladdlös sak som man kan sätta fast på väggen...
Hans kommentar var då:
- En sådan dammsugare är ungefär lika som när det gäller grabbarna du träffar... - ser bra ut, men gör dåligt ifrån sig... Haha, där fick han till det - rolig killkompis man har - det kallar jag humor! ;P

Så måndagen bestod av slipning av väggar, lååångpromenad, konditionsträning samt bodypump på SATS och givetvis ett antal timmar på jobbet- nämligen 12 timmars nattpass.

Tisdag 13/10:

Avslutade mitt nattpass på morgonkvisten och fick för mig att nu skulle här promeneras. Jag tog mig då en långpromenad till min mormor i Valbo. Beställde gröt till frukost av henne när jag väl var framme... :)
Efter det tog jag mig till mosters Friskvårds Studio och satt en svettig stund i infrabastun, SKÖNT!!

Sen var det bara att fortsätta hemåt och ta reda på mer slipdamm... Lyckades då ta död på min andra dammsugare (den röda), men hann med att få klart ialf. Så efter att ha avverkat två dammsugare var det då dags för att tapetsera.
Jag tror aldrig pappsen hört mig svära så förbenat som jag gjorde under tiden... Han sa t.o.m: - Du som alltid brukar ha sådant tålamod med allt du tar dig till!?! Mitt i all min ilska jag hade i mig då tapeterna vägrade göra som jag ville kunde jag inte låta bli att skratta...
- Kallar du det där förbannad!?, frågade pappa. Haha, rolig du...
Jag sa: Den som vågar yppa minsta lilla negativa grej om tapetseringen kan räkna med en snyting! ;P
Tapetseringen av gjord av blod, svett och tårar...- iallafall svett!

Min nya dammsugare som jag nu har köpt är en sådan där UltraSilencer som sägs vara så tyst att ett barn ska kunna sova... se bild :P Men det återstår ju att se... :)





Lördag 17/10:

Blev en lugn helg trots att jag laddade inför en krogrunda...
Istället blev det hemmamys med brasa, godis, rosa bubbel, filmtittande, skratt, prat m.m. :)

Söndag 18/10:

Denna dag blev däremot påfrestande...
Var till Svärdsjö, Dalarna och rensade ur mammas grejer ur huset hon, hennes man och mina småsyskon bodde/bor i.
Jag kan fortfarande inte tro, förstå, inse att världens bästa mamma inte finns längre... hur ska jag någonsin kunna göra det?!? Kommer aldrig kunna göra det, aldrig - aldrig någonsin!

Min lilla söta kusin Stina fyllde 8 år denna dag också. Så efter att ha vart i Svärdsjö hela dagen så åkte jag, mina småsyskon och min mammas moster och grattade henne. Min present till lillgumman var en bok om "Dansälvan Stina". :) Hon tycker ju om att läsa och är dessutom riktigt bra på det så jag tror boken passade henne perfekt! :)

Denna dag fick jag en björnkram som jag så länge väntat på... som jag verkligen behövde. Tänk... varje gång du kramar mig ger du mig energi att kämpa på, kämpa vidare, känna styrkan i mig. Den styrkan som finns kvar. Du får mig att känna "detta kommer jag att klara av". Tack för att du finns i våra liv - i mitt och mina småsyskons liv. När jag känner att jag håller på att falla är du den som jag kan luta mig emot, du är stadig, stark, godhjärtad och en oerhört varm person. Jag vill att du ska veta att du betyder väldigt mycket för mig, för oss...
Bamsekramen gav mig mycket idag - bamsekramen behövdes - och du gav den i rättan tid - just idag! :)


Nästa veckas schema (v. 43) ser ut som följer:

* Må bra och njuta av livet! ;)

* Jobba

* Träna

* Greja hemma och förhoppningsvis få klart!

* Långpromenader och en massa babbel :)

* Hockey - Läkerolen - på torsdag.

* Leta efter en audi a3 till mig! (helst svart) :)

* Umgås med tjejerna! En A-W eller nå... ;P


Ta nu hand om varandra, ni är det bästa ni har!  /C
<3

BOMBNEDSLAG!!!

... jag kommer till det...!

Men först lite annat took! ;P

Ibland undrar jag själv hur jag lyckas med alla mina ogenomtänkta kommentarer och uttryck! Men här är iallafall lite tookfelsägningar eller vad man ska kalla det från veckan som gått... kanske inte de mest väl genomtänkta, men men! ;P

Undertiden P & jag var ute och shoppade och pratade lite om ditten och datten...

C : - De killar som jag har träffat har enbart varit snyggingar...!

P tittade på mig och sa...

P : - ... och mina dom mest lösaktiga!!! HAHAHAHAHAHA!!!

Ibland överträffar vi oss själva tror jag... om hur roliga vi kan vara!! Hahahaha! ;)


En kväll då vi babblade på om allt mellan himmel och jord...

C : -" Jag skulle ju kunna bli kär i mig själv om jag kunde vara mig själv jämt... "
...men han gör mig så nervös... vad betyder det egentligen??... Inget - någonting speciellt - mycket?!?! Haha...

P bara skrattade och sa: - Jo, om du är dig själv när du träffar honom så skulle han kunna falla dit...

HAHAHAHAHAHAHA!! Vi roade verkligen oss själva med våra underbara kommentarer denna vecka!!! :)


Annat som hänt under veckan:

Fokus denna vecka har varit: Jobb-jobb-jobb, träning, syskonkärlek - mys, samt nattliga promenader med Mr T. :)

P åkte till Milano på jobb - FUSK! Jag vill också resa! Det kommer, det kommer...


Påbörjat den väntade rusten av hallen min...
Papi kom och hjälpte mig spackla väggarna... eller hjälpte- han gjorde rubbet, jag behövde bara vara ett babbel-sällskap sa han. (Han vet ju vad jag gör bäst- att hålla låda!) :) Så jag satt i trappen och pratade medans han jobbade på där med spacklingen! Nästa vecka ska vi tapetsera, kanske jag kan få upp grejer så man kan hänga upp jackorna i hallen istället för att ta med de upp till köket och hänga de på köksstolarna! :)


Blivit en del bodypump också samt konditionsträning, känns så fruktansvärt bra att man äntligen har kommit igång på riktigt igen! Har ju bara 3 veckor kvar nu innan årets häftigaste partaj kommer att gå av stapeln! Å då måste man ju vara fin tills dess! Verkligen ett måste!

Vi har nu även bokat resa tillbaka till staterna igen! Vi drar iväg över Lucia!!! Men denna gång bestämde vi oss för att besöka New York för lite julshopping! :) För shoppa -  det gillar damerna! I-M gör oss sällskap denna gång och förhoppningsvis kan Amy komma över till NY och joina oss! Att få fira Lucia i New York blir inte fy skam! :)







En klok kille sa till mig i veckan: - Tiden och världen väntar inte på dig... 
Bra sagt där tycker jag! Jag har verkligen fått mig en tankeställare...

Syster-yster sov hos mig några nätter då vi tyckte det var bäst att hon stannade hos mig eftersom hon lyckats bli sjuk i vad vi fick för oss vara "grisinfluensan/svininfluensan" , haha... Påhittiga vi! Jag fick skämma bort henne med smoothies, kinamat och annat gott för att hon skulle bli frisk - fortare än fortast!  ;P





Missade hockeyfesten i lördags då jag jobbade hela denna dag... Men vi hade lördagsmys på jobbet. Dr Love, jag och grabbsen grillade en sista gång nu innan vintern kommer... Blev ett mumsigt resultat av de grillade gosakerna: grönsaker, svamp, kyckling & lamm.

När jag sedan slutade mitt skift och skulle bege mig hem för att sova, vandrade jag Drottninggatan fram... och då förbi den nyöppnade restaurangen/krogen Harry´s. Det var ju hur mycket folk som helst som stod och köade utanför... kanske det är där som alla goa grabbar befinner sig?!?! Ett ställe som nu måste besökas inom snar framtid! Ska bli spännande och kul med något nytt! :)


SÖNDAG 11/10- 09:

Ja, å så var det härliga söndag- jag gillar verkligen söndagar! Det är den dagen då man kan få ta det lugnt!
Men jag var ju upptagen hela dagen med att vara på jobbet och grejsa! Men kul hade jag och min bästa vikarie som jag kallar henne... haha :)

Efter jobbet kom jag och Mr T överens om att vi skulle ta den där nattpromenaden som vi gör några ggr i veckan och babblar som tusan under några timmar...
Men jag ringde upp honom och sa:
- Ska vi verkligen ut och gå, det ösregnar ju!?!
Som svar fick jag:
- Nu ska du ut! Det regnar ju knappt - bara droppar! :)

Haha, rolig han... men jag gjorde som han sa. Klädde mig varmt och gick ut för att möta upp honom i höstmörkret! :P Jag fick då höra ett "ojdå, regnade det såhär mkt" när vi möttes upp... men då var det redan för sent att ångra oss... det blev till att ta en blöt långpromenad! När jag väl kom hem å såg mig i spegeln såg jag ju ut som en dränkt katt! Hua, hoppas bara att vi inte blir sjuka pga vårat regniga äventyr!


Ja, just ja! Höll på att glömma bort att förklara huvudrubriken...
Det ser ut som ett sjujäkla bombnedslag hemma hos mig nuuu... med rustgrejer överallt... slipdamm, tapetrullar, spackel och vette tusan allt... usch, jag vill verkligen få klart nu så jag kan göra mysigt i hallen och städa av hemma...


Min att-göra-lista för denna vecka ser ut som följer:

* Träning- kondition- bodypump

* Jobba

* Slipa väggarna samt tapetsera och greja klart i hallen! VIKTIGT ATT DET BLIR KLART - så jag kan ta hem folk igen! :)

* Bio??

* Troligen en tripp till Stockholm...

* Samt mysa och må gott! :)


Det kommer att bli en skön vecka - det känner jag på mig!


Nuså, tror jag att jag var klar med uppdateringen för denna gång!

PoK/ Carro

Veckans bravader...!

Denna vecka har dominerats av: Höstkänslor, kärleksprat, en hel del shopping, födelsedagar, träning, jobb m.m... m.m! :)
Eftersom det verkligen är höst nu så tänkte jag att jag skulle göra lite höstfint hemma med en blomma på köksbordet... Mormor kom på besök...
Det första hon säger när hon ser blomman är: - När den där dör, släng inte bort den. Ge den till mig... (hmm, hon känner alltså mig så bra och tar för givet att jag kommer att ha ihjäl den! Att jag inte är gjord för att sköta blommor!) Hahaha! Å rätt hade hon...blomman ser svimfärdig ut redan nu, tusan vad dålig jag är! :P

 
HAHAHAHA, detta kallar jag svimfärdig! ;P



Märks att det är höst! En massa känslor i luften...pirr i magen och mobilen går varm hela dagarna, men det gillar jag! :)
Blivit en del promenader under veckan också! Samt en långis från Valbo och hem... :)
Bodypump - här ska formas kropp! :)
Har såååå mkt energi att dela med mig av till någon underbar själ som vill! Känns som om jag har hittat tillbaka till mig själv ingen - lugn & harmonisk samt med förbättrat självförtroende! Det älskar jag! :)
Jag investerade i en ny klocka: Police Navy III, sååå fin/ ursnygg - sååå nöjd! :)
Jag är uppskattad på jobbet, vilket gör mig väldigt glad! :)
Lunchade med damerna i onsdags - hann bli en hel del babbel den timmen!

Torsdag 1:a Oktober:

Burr - kallt! Hörde hur grannen skrapade rutorna på bilen då jag var påväg till jobbet på morgonkvisten! Usch!
Chefen undrade om jag ville skriva på en anställning på tre månader. Men jag kände att jag har det så bra ändå att jag tackade nej för nu... Ska ju iväg till USA igen innan jul och shoppa så då är det lättare för mig att åka om jag inte skriver på något... :)
Under torsdagen arbetade jag med mina favvokollegor!! Så kul!! "Dr Love" som ena numer kallar sig hade fullt schå med mig och mina kärleksbekymmer! Haha! :P Samt att en annan herre som jag trivs att jobba med meddelade att han ska sluta för att fortsätta sina äventyr på annat ställe. :( Kommer att sakna våra asgarv vi har/hade dagarna i enda...
Tur att jag har kvar Dr Love - men han kommer att vara pappaledig några dagar framöver för där vankas det barn! :) Skönt att det bara handlar om några dagar... det kan jag nog överleva! :)
Dr Love har han börjat kalla sig då han tycker att han ger mig bra råd gällande mitt kärleksliv! Bra där! Goda råd är alltid välkomna!
Denna vecka blev det också en del prat på jobbet om spikmattor som Dr Love då kände för att prova på en dag! Hahaha! Ni skulle ha sett! Han la sig på spikmattan med tröjan på sig och sa: - Äh, det här var väl inge?!
Men av med tröjan!!!...
Haha... jag provar det hemma ist... :)
Tårtbak blev det också denna dag! Födelsedagsbarn på jobbet! Jag fick återigen visa mina bagarkunskaper. Gick desto bättre att baka en tårta än när jag igår (ons 30/9) skulle koka pasta och lyckades att få det att koka över på spisen 3 ggr innan det var klart...
Jag säger ju det...jag ska inte stå vid spisen - det är inte min grej helt enkelt! Man kan ju inte vara duktig på precis allt!?!? :P
Fyra personer som jag känner fyllde år denna vecka... så då kan jag tala om att det har spenderats pengar!!  Plus att det verkade som om jag trodde att jag själv fyllde år...
Unnade mig ju en ny klocka, två stickade tröjor, tre jackor, två par stövlar... är man redan i shoppingtagen kan det gå vilt till... :)
När det då var färdigjobbat för torsdagen så tog damen tåget till Stockholm! :) Min underbara vän hade födelsedagsmiddag - firade 29 år - och att inte ha hunnit bli 30 år än! :P
På tåget: Fem skvallerkärringar satt och chattrade en massa om julmat, vikt och andra trista samtalsämnen... men blev tillsist avbrutna då en av damernas mobil ringde... Ringsignalen var faktiskt mycket förvånande... nämligen - Cidinho doca med rap das armas!!! Haha... det blev tyst på damerna för någon sekund...sedan brast alla fem ut i skratt... damen som hade signalen kände sig nog mallig över att vara "ung i sinnet" :)
Torsdagskvällen blev en väldig lyckad och trevlig kväll/natt... Blev en del rödvin med jordgubbar i...gottigotti! :) En massa skvaller, skratt och annat toook! :) Precis som det ska vara!
Tror Mr T blev lite smått förvånad när han ringde mig under kvällen och hörde tjejernas asgarv i bakgrunden och när jag talade om vad vi verkligen hade för samtalsämne just då!! Hahaha... "spotta eller svälja?!?!" var huvudämnet!! ;)

Fredag 2:a Oktober:

Fick skjuts av vännen min till tåget... tog ett senare tåg så vi fick lite sovmorgon...kunde vi behöva efter att ha legat och babblat halva natten!
Väl hemma fick jag privilegiet att ha mormors bil för ett dygn! Härligt! Blev eftermiddagsjobb för mig. :) Dr Love hade hittat en artikel som han tyckte jag borde läsa... rolig han! :P Efter jobbet - hem och stupa i säng! Sååå trött! :)
Lördag 3:e Oktober:

Vaknade 2,5 timmar fööör j-vla sent! Åååå så arg jag var på mig själv... missade bodypumpen! Så då blev det till att straffa sig själv... åkte och lämna tillbaka bilen till mormor i Valbo och gick tillbaka hem... tog typ en timme och 40 minuter eller nå... sen blev det till att köra en stund på SATS också... det var härligt efteråt kan jag säga! :)
P hämtade upp mig efter träningspasset och vi drog en sväng till Österfärnebo...fram och tillbaka bara! Skönt att åka bil tycker jag!
Kvällen spenderades vid Gävle Strand med en härlig middag gjord av underbara människor! :) Jag är så glad att jag fått lära känna er! :)
Därefter blev det en runda i stan med taxi för att se vart det var mest med folk...haha... det blidde ett besök på Heart Break! En lyckad kväll enligt mig, men P var nog inte allt för glad över mitt val av re-run... jaja jag tog det med ro... :)
Söndag 4:e Oktober:

Vaknade allt för tidigt denna underbara söndag! Bra ändå, då jag fick äran att utnyttja dagen till fullo! :)
Blev en massa tok som vanligt, men det är som det bör vara tycker jag! Ska väl ändå få leva lyckligt kan jag tycka! :)
Blev söndags-shopping på IKEA också...! :)
Nu är det dags för fredagsmyyyyyyyyyyyys, idag söndag - jag älskar verkligen söndagar!  ;)
Take Care!
Over and out! / CarroBarro





RSS 2.0